Het verpieterde doosje

We willen uw ideeënbus!!!

Maar daar gaat het nu niet om. We willen graag uw oude ideeënbus hebben!
En dan niet hebben om te houden maar om hem samen met u te openen, met een creatieve blik naar de ideeën te kijken die er nog in zitten en vervolgens ondersteuning bieden om ze tot een succes te maken.
Ideeën zijn ruwe diamanten die geslepen en gepolijst moeten worden. En dáár zijn we erg goed in!!!

De commissie…

Tja, dan heb je nog de ideeëncommissie. Misschien bezet door mensen van R&D of de O.R. of…. Als je niet weet hoe je ideeën moet ontvangen en tot volle bloei brengen stranden de meeste ideeën op “ideakillers”. “Hebben we al gedaan, te duur, te nieuw, te tijdrovend….”

Het is van het grootste belang dat de beoordelaars van een ideeëncommissie weten hoe ze dat moeten doen. Ook dát levert Sjra Puts. In een tweedaagse training leren de leden hoe ze ideeën moeten bedenken en vormen. Deze training wordt voor uw bedrijf of organisatie helemaal op maat gemaakt. De effectiviteit en slagkracht van uw ideeëncommissie

We weten bijna zeker dat er tenminste één idee in uw box zit dat met een beetje mest, lucht en licht kan uitgroeien tot een fantastisch nieuw concept. Of een idee dat met een beetje hulp van ons kan leiden tot een nieuw idee.

Laten we gewoon samen beginnen met het openen van die vergeten bus. Dát is stap één!