Mag ik u voorstellen: Idea Daisy

Gouden ideeën liggen op de werkvloer. De handen dichtbij het werk worden gestuurd door de ogen en de hersens dichtbij het werk. Die mens, dichtbij het werk, ziet meer dan de mens die er verder vanaf staat. De kunst is om van daaruit ideeënstromen op te roepen, te katalyseren en te sturen. Om medewerkers een reden te geven met hun ideeën naar voren te komen. Oprechte aandacht voor de medewerker én zijn ideeën!

De ervaring leert dat de traditionele brievenbus die op de gang dienstdeed als ideeënbus nooit heeft gewerkt. Afstoffen en één keer per jaar omschudden en weggooien. Dat was vaak de realiteit.
Reden dat mensen geen ideeën aandroegen was dat ze wisten dat die nergens zouden landen.

Bijna iedereen die dit leest kent het fenomeen ideeënbus. 
En heel erg veel mensen onder ons kennen ook de vaak povere opbrengsten die hier uitkomen. Doodzonde!!!

Maar nu is er een ferme dame die dit probleem oplost: Idea Daisy!

In samenwerking met MABS 4.0 hebben we een applicatie ontwikkeld. Een online ideeënbus waar uw medewerkers gemakkelijk ideeën kwijt kunnen en er een enorme interactie ontstaat. Het zal bruisen van creativiteit en analoog daaraan de weg naar innovatie! We faciliteren daarbij het creëren van een creatieve en innovatieve cultuur.

Idea Daisy is een applicatie met een structuur die transparant, werkbaar en resultaatgericht is. Een systeem dat helder is, enthousiasmeert, steeds blijft bewegen en zorgt voor een return on investment. 

De applicatie is op desktop, smartphone en tablet te gebruiken. Zeer laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Naast “wilde” ideeën kunnen vanzelfsprekend ook speciale thema’s waar ideeën voor nodig zijn ingericht worden.


We bouwen samen met u een fysiek systeem en een creatieve denkcultuur rondom ideeënstromen. 
We maken het transparant, we belonen, vragen en geven commitment, aandacht en vertrouwen.
Uw inspanningen zullen worden beloond met een rijke stroom aan ideeën en oplossingen. U bouwt aan een creatieve organisatie!

Idea Daisy is een online applicatie die uw organisatie niet hoeft te kopen. U betaalt per licentie.

We komen graag laten zien wat Idea Daisy allemaal in huis heeft!!!