Niet iedereen kan zomaar de juiste, treffende woorden uit de mouw schudden en vertalen in een tekst die áánkomt als het er op áánkomt.

We staan soms voor een moment dat we iets willen of moeten uitdrukken. In woord of in een geschreven boodschap.

Een gedicht, een toespraak, de tekst voor een nagedachtenisprentje of rouwbrief, een gedichtje voor een geboortekaartje, misschien wel een korte speech bij het uitbrengen van een toast.

Want de woorden op dát ene belangrijke moment blijven hangen bij alle aanwezigen. Ook als ze hun doel missen…

Hoe kun je jouw gedachten, jouw woorden die je wil zeggen het beste verwoorden. Wij verwoorden die gedachten tot een tekst die raakt.

En al schrijf je het niet zelf, is het nog steeds jouw eigen “touch” die wordt weergegeven!

Ik sta bekend als creatief denker en ik begeleid al jaren mensen in deze processen. Ik word vaak gevraagd om te helpen bij het schrijven van een gedicht, een speech, een overpeinzing, een toespraak.

Uitvaart

Als nabestaanden hebben bepaald dat ze de uitvaartceremonie niet zelf willen uitvoeren schakelt de uitvaartverzorger een woorddienst-begeleider in. Ik ga vervolgens in gesprek met de nabestaanden. Daar krijgt iedereen de kans, de rust, de tijd en de empathie die nodig is om de verhalen te vertellen die het juiste portret van de overledene te schetsen. We kijken samen welke muziek erbij past en welke foto’s en/ of video’s het beeld compleet maken. Ik verwerk dat allemaal in de ceremonie. Daarna checken we en checken we nog eens. We houden intensief contact en de nabestaanden kunnen op elk moment laten weten als ze iets willen wijzigen. Alles naar uw wens.

Huwelijk

Ik werk als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) voor de gemeente Roermond. Mijn werk voor die gemeente wordt door de gemeente betaald. Kijk voor alle ins en outs op deze link. Wil je dat ik je huwelijk verzorg in een andere gemeente? Dat kan ook. Bel of mail me dan.

In een persoonlijk gesprek luister ik naar jullie, stel vragen, filter, pak de essentie en vertaal die treffend in een kant en klaar product dat vooraf helder is afgesproken.

“Jouw verhaal geeft woorden aan waar ik mee bezig ben” schreef laatst iemand aan mij. Dát is wat mijn doel is: vertalen van jouw gevoel

Wil jij ook een tekst die het hart van je luisteraars raakt, maak dan een afspraak met me. Ik vertel je wat de kosten zijn en wat je er voor mag verwachten.

Geen enkel probleem als je niet in de buurt woont. We kunnen dat ook prima in een live gesprek online regelen. En het kan altijd op zeer korte termijn als dat noodzakelijk is!!!

Vertrouw me, het komt goed!

Klik hier voor een paar voorbeelden van korte gedichten
[/av_textblock]