We staan soms voor een moment dat we iets willen of moeten uitdrukken. In woord of in een geschreven boodschap.

Een gedicht, een toespraak, de tekst voor een nagedachtenisprentje of rouwbrief, een gedichtje voor een geboortekaartje, misschien wel een korte speech bij het uitbrengen van een toast.

Een uitvaart, een huwelijk, een trouwplechtigheid, een jubileum, een geboorte, een bedrijfstoespraak, een toespraak of een voorwoord voor jouw organisatie of vereniging.

Er kunnen altijd wel gelegenheden zijn dat van jou verwacht wordt dat je “iets” zegt of schrijft.

Je kunt natuurlijk het internet afstruinen naar een “geschikt gedicht” of een “treffende tekst” of maar weer die bekende persoon citeren.

Hoe mooi is het als jouw  persoonlijke gevoel in de tekst verwoord wordt.

En al schrijf je het niet zelf, is het nog steeds jouw eigen “touch” die wordt weergegeven!

Elk gedicht, elke speech of toespraak is uniek en alleen voor jou op maat gemaakt!

Niet iedereen kan zomaar de juiste, treffende woorden uit de mouw schudden en vertalen in een tekst die áánkomt als het er op áánkomt.

Want de woorden op dát ene belangrijke moment blijven hangen bij alle aanwezigen. Ook als ze hun doel missen…

Ik sta bekend als creatief denker en ik begeleid al jaren mensen in deze processen. Ik word vaak gevraagd om te helpen bij het schrijven van een gedicht, een speech, een overpeinzing, een toespraak.

Hoe dat dan in zijn werk gaat?

In een persoonlijk gesprek luister ik naar je, stel vragen, filter, pak de essentie en vertaal die treffend in een kant en klaar product dat vooraf helder is afgesproken.

Ik vertaal en schrijf wat jij voelt.

“Jouw verhaal geeft woorden aan waar ik mee bezig ben” schreef laatst iemand aan mij. Dát is wat mijn doel is: vertalen van jouw gevoel

Desgewenst help ik je óók in de voorbereiding van je voordracht.

Wil jij ook een tekst die het hart van je luisteraars raakt, maak dan een afspraak met me. Ik vertel je wat de kosten zijn en wat je er voor mag verwachten.

Geen enkel probleem als je niet in de buurt woont. We kunnen dat ook prima in een live gesprek online regelen. En het kan altijd op zeer korte termijn als dat noodzakelijk is!!!

Vertrouw me, het komt goed!

Klik hier voor een paar voorbeelden van korte gedichten