Eenmaal andermaal…

We zien steeds vaker veilingen op het evenementenlijstje verschijnen.
Goede doelen, het spekken van de clubkas, het opruimen van voorraden, kunstveilingen, het creëren van ruimte etc. 

We spreken in deze context overigens niet over executieveiligingen. 
Daar zijn Gerechtsdeurwaarders bij betrokken en dat is van een andere orde.

Sjra Puts wordt al meer dan tien jaar gevraagd en ingezet bij verschillende veilingen waarvan de veiling gedurende het jaarlijkse Navenant  groot Limburgs aspergesdiner de bekendste is. Elk jaar worden tijdens dit exclusieve event mooie kavels onder de hamer gezet en elk jaar worden fantastische bedragen bij elkaar geveild voor goede doelen als Kankerbestrijding en Alzheimeronderzoek. In 2019 was de opbrengst maar liefst € 130.000,- na een tweeëneenhalf uur durende, zinderende veiling!


Klik op het plaatje hieronder voor een videoimpressie van het veilen van een kunstwerk van Evert Thielen.

Sjra heeft zo zijn eigen manier van omgaan met het publiek. Geen starre, stijve houding maar een schitterend en soepel spel met de mogelijke bieders. Hij weet wat groepsdynamica is en hij beoordeelt dus snel een situatie om daar vervolgens ad rem op in te spelen. Creativiteit, humor, respect en razendsnel schakelen zitten in het DNA van Sjra en dat zien we tijdens een veiling terug als nergens anders. Elke veiling is weer een kleine show met een hoog entertainmentgehalte. Resultaat: een geamuseerd publiek en een fantastische opbrengst!

Een succesvolle veiling vereist een goede voorbereiding. Sjra helpt desgewenst mee bij het selecteren en zoeken naar courante kavels die zorgen voor een zo hoog mogelijke opbrengst.

Ook de randvoorwaarden voor een geslaagde veiling worden onder de loep genomen.

Alles heeft zijn prijs. Ook het inhuren van een veilingmeester. Daar staat tegenover dat wanneer u dit vak laat uitvoeren door een specialist de kans het grootst is dat u het gewenste resultaat en meer behaalt. U verdient altijd uw geïnvesteerde geld terug. Return on investment!!!!

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend gesprek en laten we samen kijken of Sjra de veilinghamer op uw spreekgestoelte gaat hanteren en u binnenkort hoort….

Eenmaal, andermaal…..verkocht!!!