Personal coaching

Al jaren help ik mensen om anders te luisteren. We luisteren veel naar de aanwijzingen in ons hoofd. Soms moet dat. Je hoeft echt geen nieuwe manieren te ontdekken om de weg over te steken. In je hoofd zit de juiste aanwijzing!

Als we op een T splitsing in ons leven zitten is dat lastiger. Ga ik linksaf of ga ik rechtsaf. En wat vind ik daar dan?

Veel van de antwoorden, op vragen die je hebt, zitten al in jezelf. In je onderbewustzijn. In gesprekken help ik jou om in die spiegel te kijken. Ik help je om dat antwoord te vinden dat al in jezelf zit. Ook ik zie vaak dingen die jezelf niet ziet. Ik deel ze graag met je. Maar altijd vragend, onderzoekend. Die spiegel weet je nog?

Je hoofd kan je buikgevoel niet aan de gang krijgen. Maar je buikgevoel inspireert absoluut jouw denken in je hoofd.

Ook een marathon begint met een eerste pas vooruit. Maak een afspraak en we praten eens om te zien of je een klik voelt.

Dat is de eerste wegwijzer op de T splitsing.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.