Storming breakfast

Voor veel bedrijven en organisaties is creatief denken, of brainstormen in de volksmond, niet de hoogste prioriteit. Kost tijd, kost geld, levert niks op…

“Helaas” voeg ik daar natuurlijk snel aan toe want ík weet dat je de creatieve slagkracht van een bedrijf met de factor 30 kunt vermenigvuldigen door het goed toepassen van systemen voor creatief denken.

Om u nou toch eens te laten kennismaken met creatief denken daag ik u uit om samen met mij en uw medewerkers of een selectie daaruit een “storming breakfast” te organiseren. Gewoon binnen de muren van uw eigen bedrijf of organisatie. Iedereen is ’s morgens lekker fris dus de ideeën knallen tegen de muren aan!

Dat ene knelpunt waar u al tijden tegenaan loopt gaan we gewoon in alle vroegte bij de kop pakken!

Of we dat nu doen met traditionele brainstorms, vergevorderde technieken, LEGO® SERIOUS PLAY®, dat zien we wel.

Een Chinees gezegde luidt: ‘ Het maakt de berg niet uit van welke kant hij beklommen wordt”

We zetten in wat we nodig hebben, niet meer en niet minder.

Hoe gaan we dat aanpakken?

We selecteren een groep, zoeken een onderwerp en passen er een geschikte methode bij aan. We proberen in zo’n anderhalf tot twee uur of we zoveel mogelijk stappen kunnen maken. Van dat laatste ben ik wel overtuigd. Alleen u misschien nog niet….

Gaan we samen out of the (breakfast)box?

Stuur een mail naar info@sjraputs.nl