Ik faciliteer en train in gevorderde brainstormprocessen.  Ik werk vaak voor grotere bedrijven en organisaties.

Maar dat zijn natuurlijk niet de enige plaatsen waar brainstorms gehouden worden.

Ook in kleine bedrijven, organisaties en instellingen wordt creatief gedacht. Huis-tuin-en-keuken brainstorms vind je overal gelukkig. Ik vind het ook belangrijk om die kleinere doelgroep te helpen.

Net als elders wordt in die kleinere omgevingen niet altijd volgens de regels en structuren die voor creatieve processen zijn bedacht, gewerkt.  En dat is jammer, je laat kansen (de échte wow ideeën!), vaak liggen.

Door de beproefde systemen én de spelregels voor creatief denken toe te passen vergroot je de uitkomsten in een brainstorm met een veelvoud aan ideeën. En niet zomaar ideeën, nee de echt “ out-of-the-box” ideeën. En geloof me, het is echt geen “rocket science”. Iedereen kan het leren en iedereen kan het doen.

U mag mij vrijblijvend uitnodigen ( en dat geldt ook voor grote ondernemingen natuurlijk) bij u aan uw creatieve tafel zitten. Ik luister én observeer hoe u uw brainstorms uitvoert. Ongeacht de grootte van uw organisatie. Zonodig zal ik u adviseren. Misschien doet u het wel perfect. Dan onderschrijf ik dat graag.

Dat is de start van het vergroten van uw creatieve slagkracht!

Mail naar info@sjraputs.nl en we gaan samen stormen!